1. AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA

A Suliklub Alapítvány (3885 Arka, Hunyadi J. u. 30., a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.
A Suliklub Alapítvány fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.
Amennyiben kérdése lenne jelen tájékoztatóval kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését (elérhetőségünk: info@suliklub.hu).
A Suliklub Alapítvány elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Suliklub Alapítvány a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

2. MILYEN ADATOKHOZ ÉS KIK FÉRNEK HOZZÁ A WEBOLDAL HASZNÁLATA KÖZBEN?

Egyszerű látogatóként elfogadva a cookie-kat a Google, a Facebook és a Barion lát adatokat. Regisztráció után a Suliklub rendszerében tároljuk a regisztrációkor megadott adatokat.
Vásárláskor a Suliklub, a Barion, a Számlázz.hu és a Suliklub könyvelője kap adatot.

3. KI FELELŐS AZ ADATAIM KEZELÉSÉÉRT ÉS TÁROLÁSÁÉRT?

A Suliklub tárhelyén tárolt adatokért egyrészt a Suliklub, másrészt a tárhelyszolgáltató: Tárhely.eu.
Biztonsági mentések készülnek:

3.1. MIRE HASZNÁLJUK A TÁROLT ADATOKAT

Elsősorban a vásárlásokról állítunk ki számlát a megadott adatok segítségével.
Másodsorban elemezzük a weboldalon történő látogatásokat, hogy olyan irányban fejleszthessük tovább honlapunk felhasználói felületét és a tananyagkínálatot, hogy az az érdeklődőknek leginkább megfeleljen.
Harmadsorban reklámcélra, hogy online felületeken érhessük el azokat, akinek szüksége van a tananyagainkra.

4. AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Amennyiben megkeresné Alapítványunkat, az info@suliklub.hu elérhetőségen léphet kapcsolatba az adatkezelővel.
A Suliklub Alapítvány minden hozzá beérkezett e-mailt a személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 1 év elteltével töröl.
Név: Suliklub Alapítvány
Székhely: 3885 Arka, Hunyadi J. u. 30.
Nyilvántartási szám: 0 5 0 1 0 0 6 4 3 6 9
Adószám: 1 8 6 4 5 9 0 5 1 0 5
Telefonszám: (06 46) 505 255, (06 30) 382 18 55
E-mail: info@suliklub.hu

5. ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ

Név: Buzál Csaba
Telefonszám: 06 46 505-266

6. REGISZTRÁCIÓ, ILLETVE ÉRDEKLŐDÉS, JELENTKEZÉS SORÁN MEGADANDÓ SZEMÉLYES ADATOK

A regisztráció vagy jelentkezés során a következő̋ adatokat szükséges megadni a Szolgáltató́ részére:
• Név
• Email cím
• tanár/diák/szülő kategória
• felhasználói név/jelszó
illetve eseti jelleggel:
• Város
• Irányítószám
• Utca név, házszám
• Telefonszám
Ezeket az adatokat a Felhasználó és a megrendelések azonosítása érdekében kezeli a Szolgáltató. Az e-mail ezen felül szükséges a megrendelések visszaigazolására és egyéb kapcsolattartásra is. Meg lehet adni ezeken felül külön a számlázási cím adatokat is. Az adatok a számlázáshoz, valamint a kapcsolattartáshoz szükségesek.
A belépéshez a jelszót a rendszer generálja, és e-mailben küldi meg. A jelszó a Honlapra történő belépés után a „Saját Adatok” oldalon módosítható. A megadott személyes adatok megváltoztathatók a Saját adatok oldalon.
Az adatokat kérelemre, illetve öt év inaktivitás után törli a szolgáltató a rendszeréből.

6.1. KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

Csak az email címet és nevet tároljuk, és csak arra használjuk, hogy válaszoljunk neki. Ennek törlését bármikor kérheti.

7. TECHNIKAI ADATOK

A Suliklub Alapítvány a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:
• az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
• hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
• változatlansága igazolható (adatintegritás);
• a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.
A Suliklub Alapítvány az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen.
A Suliklub Alapítvány olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.
A Suliklub Alapítvány az adatkezelés során megőrzi
• a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
• a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
• a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

8. HOGYAN OSZTJÁK MEG ADATAIMAT HARMADIK FÉLLEL, ÉS PONTOSAN KIKKEL?

Számlázó program üzemeltetője: KBOSS.hu Kft.
CÉGJEGYZÉKSZÁM:
01-09-303201
ADÓSZÁM: 13421739-2-41
SZÉKHELY: 1031 Budapest, Záhony utca 7.
WEBOLDAL: www.szamlazz.hu

Könyvelés:
CÉGJEGYZÉKSZÁM: 05-06-016282
ADÓSZÁM: 22362397-1-05
SZÉKHELY: 3526 Miskolc, Arany J. tér 18. 2/9.

Online fizetési szolgáltató: Barion Payment Zrt.
CÉGJEGYZÉKSZÁM:
01-10-048552
ADÓSZÁM: 25353192-2-43
SZÉKHELY: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.
WEBOLDAL: www.barion.com/hu

9. A SÜTIK FELADATA

• információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
• megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
• megkönnyítik a weboldal használatát;
• minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

9.1. FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES, MUNKAMENET (SESSION) COOKIE-K

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék a www.suliklub.hu weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

9.2. HARMADIK FÉL ÁLTAL ELHELYEZETT COOKIE-K (ANALITIKA)

A www.suliklub.hu weboldalán az alábbi harmadik fél által elhelyezett sütiket talál:
A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával a www.suliklub.hu információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.
Google Adwords remarketing követő kód: Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Honlap Felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól.
Facebook pixel kód, melynek segítségével a Honlap látogatóinak a Facebook-on a Szolgáltató hirdetéseket tud megjeleníteni.

10. COOKIEK HASZNÁLATA ÉS ADATOK GYŰJTÉSE

Technikai cookie-k: Barion pixel
Funkcionális cookie-k: Google Ads, Facebook
Analitikus cookie-k: Google Analytics

12. ONLINE ÜGYINTÉZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATOK

A Társaság honlapján, a honlap látogatottsági adatait elemző szoftver fut, amely a látogatásokról adatokat rögzít. A Társaság honlapja látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve.
Adatkezelés célja: a honlaplátogatási szokások vizsgálata, a Társasággal történő kapcsolatfelvétel elősegítése
Kezelt adatok köre: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve
Adatkezelés jogalapja: a GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti érintetti hozzájárulása.
Adattárolás határideje: az adatfelvételtől számított egy év
Adattárolás módja: elektronikus

12.1. A KEZELT ADATOK TERVEZETT FELHASZNÁLÁSA ÉS MEGŐRZÉSI IDEJE

Adattárolás határideje: az adatfelvételtől számított egy év
A Szolgáltató által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie által gyűjtött felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.

12.2. SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

A Szolgáltató a honlappal kapcsolatos személyes adatkezeléseket elsősorban székhelyén végzi. Szerverei a mProve Solutions Kft. adatparkjában (1073 Budapest, Erzsébet krt 17. I/1.) találhatók. A Szolgáltató a személyes adatokat 24 órás őrzéssel védett, dedikált szerveren tárolja.
A Szolgáltató olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.
A Szolgáltató informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Szolgáltató a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.
Az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő a Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében. A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

13. FELHASZNÁLÓK JOGAI, JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEI

13.1. TÁJÉKOZTATÁSHOZ VALÓ JOG

Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személy(ek) részére nem adják át.
Szolgáltató adatfeldolgozót (pl.: rendszerüzemeltető, könyvelő) vehet igénybe.
Megrendelés esetén a megadott név, cím és telefonszám adatokat a Szolgáltató semmilyen adatkezelők felé nem továbbítja,
A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a info@suliklub.hu email címen vagy postai úton a Szolgáltató által kezelt, a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokról.
Szolgáltató a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.
A Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat az alább megjelölt elérhetőségeken keresztül.

13.2. FELHASZNÁLÓ KÉRHETI ADATAINAK TÖRLÉSÉT, HELYESBÍTÉSÉT, ZÁROLÁSÁT

A Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az alább megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.
A Felhasználó kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.
A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről a Felhasználó, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.
Ha a Szolgáltató a Felhasználó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

13.3. FELHASZNÁLÓ TILTAKOZHAT SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSE ELLEN

A Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.
A Felhasználó a jogait a 2. pontban feltüntetett elérhetőségeken gyakorolhatja.

13.4. A FELHASZNÁLÓ AZ INFO.TV., VALAMINT A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV (2013 ÉVI V. TÖRVÉNY) ALAPJÁN

• Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat vagy
• Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

13.5. JOGVITÁK RENDEZÉSE

Jogok, amik megilletnek Téged az adatkezelésünkkel kapcsolatban:

– A tájékoztatás kéréséhez való jog
– A helyesbítéshez való jog
– A törléshez való jog
– A zároláshoz való jog
– A tiltakozáshoz való jog
– Adathordozhatósághoz való jog
– Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

14. EGYÉB ADATKEZELÉSEK

Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez harmadik fél adatait adta meg vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.
Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti a Szolgáltatót (a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 71. §). A Szolgáltató a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Jelen Adatkezelési tájékoztató 2020.04.14. napjától érvényes visszavonásig.

Lépj kapcsolatba velünk!

Nem olvasható? Újat kérek. captcha txt